پمپ مه پاش

الکترو پمپ و اجزای آن

خروج آب پرفشار از سوراخ‌های ریز نازل مه پاش آن را به میلیون‌ها ذره‌ی کوچک در حد ۵ میکرون (بسته به اندازه سوراخ نازل مه پاش) تبدیل می‌کند. این ذرات ریز آب در برخورد با مولکول‌های هوا تبخیر و با جذب گرمای محیط باعث خنک کاری و افزایش رطوبت فضای پیرامون خود می‌شود. برای ایجاد این فشار نیازمند به پمپ مه پاش هستیم.

برای اینکه بتوانیم آب را با فشار ۷۰ بار وارد سیستم مه پاش کنیم نیاز به پمپ داریم و برای به حرکت درآوردن پمپ نیازمند موتورهای الکتریکی هستیم. اتصال الکتروموتور و پمپ به وسیله کوپلینگ انجام می‌شود و کل این مجموعه روی شاسی سوار می‌گردد.

فشار استاندارد مناسب برای یک سیستم مه پاش ۷۰ بار است. در ایران تامین پمپ‌هایی با این فشار چندان اقتصادی نیست. از این رو پمپ های پیستونی (کارواش) بیشتر مورد توجه است. فشار این پمپ‌ها بیشتر از فشار مورد نیاز مه پاش است و به‌وسیله شیر بی‌باری (بای‌پس) به مقدار دلخواه تنظیم می‌گردد.  در ضمن باید مواظب بود که فشار از ۷۰ بار بیشتر نشود زیرا ممکن است به قطعات سیستم مه پاش آسیب بزند. برای جلوگیری از این امر، شیر اطمینان مه پاش شرکت بهبود گستر یزد طوری طراحی شده که در محل خروجی پمپ به موازات خطوط مه پاش نصب می گردد و در صورت بالا رفتن فشار پمپ مه پاش، مسیر آب را باز می‌کند و مانع از آسیب رسیدن به سیستم مه پاش می‌شود.

اجزای اصلی پمپ مه پاش:

  1. بدنه
  2. میل لنگ
  3. درپوش سوپاپ مکش
  4. درپوش سوپاپ فشار
  5. شیر بی‌باری

اجزای پمپ مه پاش

هنگام انتخاب پمپ، حجم سیال خروجی (دبی) و فشار بسیار مهم است. برای انتخاب الکتروپمپ مه پاش باید به موارد زیادی توجه کرد که واحد فنی و مهندسی شرکت بهبود گستر یزد با توجه به شرایط هر پروژه و انجام محاسبات علمی الکتروپمپ مورد نیاز را پیشنهاد می‌دهد.

شرکت بهبود گستر یزد برای کاهش هزینه‌ها و اطمینان از اصالت پمپ، با شرکت‌های واردکننده اصلی پمپ همکاری می‌کند.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *