مه پاش رستوران
  • یکی از موارد استفاده سیستم مه پاش خنک کاری و ایجاد جلوه‌های ویژه در رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها و تالارها به‌ ویژه در فصل تابستان می‌باشد. مه پاش برای محیط‌هایی که دارای فضای باز هستند قابل استفاده می‌باشد و برای محیط‌های داخلی رستوران به‌هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود.

    برای خنک کاری و ایجاد جلوه های ویژه در رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها، تالارها و … می‌توان از سیستم های مه پاش استفاده کرد.

    برای انتخاب سیستم مه پاش باید به مساحت (تعداد نازل) و نوع کاربری (فشار مناسب) توجه داشت. (معرفی سیستم مه پاش)

    برای مه پاش فضاهای کوچک رستوران بین 50 تا 150 متر مربع میتوان از پکیج های خانگی مه پاش استفاده کرد. (پکیج های خانگی)

    مزایای پکیج های خانگی:

    • هزینه کمتر نسبت به پکیج صنعتی
    • صدای کمتر
    • نصب و راه اندازی ساده

     معایب پکیج های خانگی:

    • تعداد نازل محدود (10 نازله و 15 نازله و 25 نازل )
    • فشار پمپ بین 7 تا 50 بار (در پمپ های صنعتی این فشار 70 بار است)
    • پمپ پکیج خانگی برای کارکرد مدوام طراحی نشده

    بهترین فشار برای سیستم های مه پاش فشار 70 بار است که کیفیت پودر در این فشار عالی می‌باشد. با توجه به قیمت بالای پمپ کارواش، اتصالات و لوله‌های فشار قوی، هزینه نهایی بالاتری نسبت به پکیج های خانگی دارند.

    در فضاهای کوچکی که امکان خیس شدن وجود دارد باید از فشارهای بالای 50 بار استفاده کرد. اما اگر در فضایی روی سطح درخت یا گل مه پاشی انجام می‌شود یا مه پاشی در فاصله دورتری از محل نشستن افراد است و خیس شدن زمین مشکلی ایجاد نمی‌کند می‌توان از پکیج‌های خانگی کم فشار یا فشار متوسط استفاده کرد.

    در ادامه شما را به مشاهده ویدئو یکی از پروژه‌های سیستم مه پاش در رستوران دعوت می‌نماییم.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    مقالات مرتبط