سیستم مه پاش با شیلنگ فشار قوی پرسی (هیدرولیکی) چه مشکلاتی دارد؟
  • مشکلات سیستم مه پاش با شیلنگ فشار قوی هیدرولیکی (پرسی)
    با توجه به پیشرفت علوم در صنایع مختلف برای اکثر نیازها، تجهیزات و لوازم تخصصی با کارآیی حداکثری طراحی و تولید می‌گردد. یکی از این موارد سیستم مه پاش (میست یا فوگر) جهت خنک کاری و تامین رطوبت گلخانه، سالن مرغداری، گاوداری و … می‌باشد. استفاده از دستاوردهای جدید و سیستم استاندارد مه پاش علاوه بر کاربری آسان، تاثیر بسیار مطلوبی در محیط خواهد داشت. این سیستم بسته به نوع طراحی، شیوه نصب و تجهیزاتی که استفاده می‌گردد، میتواند مشکلاتی را داشته باشد که بطور اختصار در مورد هرکدام بحث خواهد شد.

    علی رغم طراحی و تولید تجهیزات استاندارد جهت سیستم مه پاش در دنیا، متاسفانه در بعضی موارد در کشور ایران از روش‌های غیر استاندارد جهت اجرای سیستم مه پاش استفاده می‌گردد. یکی از این موارد استفاده از شیلنگ هیدرولیک فشار قوی می‌باشد که مشکلات ذیل را در بر دارد:

    ۱- زنگ زدگی

    در اکثر موارد هنگام پرس و آماده‌سازی شیلنگ مه پاش هیدرولیک، به دلیل کاربردشان از مغزی و مهره دنباله آهنی استفاده می‌شود. این قطعات آهنی در تماس با آب دچار زنگ‌زدگی می‌گردند. این زنگ‌ها بعد از ورود به سیستم باعث گرفتگی نازل مه پاش می‌گردد. در اکثر مواقع مصرف‌کننده دلیل این اتفاق را سختی بالای آب می‌داند. در مواردی نیز زنگ با فشار بالا از اوریفیس نازل عبور کرده و باعث خوردگی و خرابی سر نازل مه پاش می‌گردد. سیستم مه پاش فیتینگی استاندارد به دلیل عدم استفاده از قطعات آهنی، این اتفاق به هیچ عنوان رخ نخواهد داد.

    ۲- فرسایش و ترکیدگی شیلنگ هیدرولیکی

    در برخی موارد از شیلنگ مه پاش هیدرولیک فشار قوی وارداتی دسته دوم و بی‌کیفیت در سیستم مه پاش استفاده می‌شود. این امر پوسیدگی و فرسایش زود هنگام شیلنگ را به دنبال دارد و در نهایت عمر مفید سیستم مه پاش را کاهش خواهد داد. هم‌چنین استفاده از شیلنگ تکه‌ای با برند مختلف در یک سیستم مه پاش به‌ دلیل وجود کیفیت‌های متفاوت، منجر به پایین آمدن قابلیت اطمینان سیستم مه پاش می‌گردد.

    ۳- مشکلات و زمان‌بر بودن نصب مه پاش هیدرولیکی

    یکی دیگر از مسائل مربوط به شیلنگ پرسی مه پاش، نحوه آماده‌سازی و نصب می‌باشد. این شیلنگ‌ها باید در محیط کارگاه و دور از محل نصب (گلخانه، مرغداری و …) با اندازه‌هایی که از قبل مشخص هست، پرس و آماده‌سازی شوند. به همین علت امکان هیچ‌گونه تغییر یا اصلاحی در زمان نصب وجود ندارد. همچنین به دلیل نحوه اتصال پایه نازل توسط رزوه به شیلنگ، زمان نصب در مقایسه با سیستم مه پاش فیتینگی استاندارد به مراتب طولانی‌تر می‌باشد.

    مقالات مرتبط:

    مقایسه سیستم مه پاش فیتینگی با پرسی

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    مقالات مرتبط