
خانه » اخبار و مقالات » تازه ها » مه پاش ضدعفونی کننده – راهنمای ساخت تونل ضدعفونی کننده
با شیوع ویروس کرونا در ایران بسیاری از مردم، مدیران مجتمع های تجاری و مسکونی، مدیران کارخانه ها، رستوران دارها و … به فکر ایجاد یک تونل مه پاش ضد عفونی کننده هستند که افراد قبل از ورود به محیط کاملا ضد عفونی شوند. مه پاش ضدعفونی کننده میتواند بهترین روش برای پیاده سازی این تونل باشد.
شرکت بهبود گستر یزد با توجه به سابقه چندین ساله در ساخت دستگاه های مه پاش قصد دارد در این مقاله اصول کلی و فنی برای ساخت تونل های ضدعفونی کننده (دستگاه مه پاش ضد عفونی کننده) را بیان نماید.
در تصاویر زیر نیز ایده های مختلف در زمینه طراحی تونل های ضد عفونی جهت مبارزه با کرونا ویروس در کشور های مختلف را مشاهده می نمایید که در ادامه این مقاله در مورد چگونگی طراحی تونل های ضد عفونی کننده با استفاده از نازل های مه پاش خواهیم پرداخت.
لازم به ذکر است ما فقط موارد فنی که برای ساخت دستگاه های ضدعفونی کننده که مواد ضد عفونی کننده را به صورت ذرات ریز روی دست ، سطح بدن و … اسپری میکند را بیان میکنیم. موارد پزشکی و بهداشتی مثل نوع مواد ضدعفونی کننده، میزان غلظت و … را به عهده کارشناسان این حوزه واگذار می کنیم.
برای ساخت دستگاه ضدعفونی کننده اصولا دو فاکتور اصلی انتخاب نوع پمپ و نوع نازل مه پاش مهم می باشد. در ادامه به شرح هر کدام خواهیم پرداخت اما اگر با شیوه عملکرد سیستم های مه پاش آشنایی کمتری دارید قبل از مطالعه ادامه متن مقاله «نحوه عملکرد سیستم مه پاش» را مطالعه نمایید.
برای آنکه بتوان مواد ضدعفونی کننده را به صورت ذرات ریز اسپری کنیم نیاز به یک پمپ هست که بتواند مواد ضدعفونی کننده را با فشار از سوراخ های ریز نازل مه پاش عبور دهد. هر چه ما بتوانیم ذرات مواد ضدعفونی کننده را به قطرات ریزتر تبدیل کنیم هم در مصرف این مواد صرفه جویی شده هم اینکه مواد ضدعفونی کننده پوشش یکنواخت تر و کاملتری از سطح مورد نظر را می پوشانند. این موضوع باعث عملکرد بهتر دستگاه می شود. قاعدتا هر چه فشار پمپ بیشتر باشد محلول ضدعفونی کننده ریزتر می شوند.
مورد دیگر برای انتخاب پمپ دبی پمپ است. دبی پمپ میزان آبدهی پمپ هست که بستگی به تعداد نازل مه پاش و نوع نازل مه پاش هست. با توجه به اینکه تونل های ضدعفونی کننده تعداد کمی نازل مهپاش دارد نیاز به پمپ های دبی پایین هست.
برای انتخاب نوع نازل مهپاش و تعداد نازل مه پاش باید حجم تونل ضدعفونی کننده ، نوع مواد ضدعفونی کننده و اندازه ذرات محلول ضدعفونی کننده را در نظر گرفت.
هر چه اندازه سایز نازل مه پاش کوچکتر باشد دبی نازل کمتر و قطرات ریزتر خواهد بود. ولی باید در نظر داشت چون سوراخ نازل های مه پاش بسیار ریز و در حد دهم میلی متر هست مواد ضدعفونی کننده حتما باید محلول در آب باشند. این امر باعث میشود تا مشکل گرفتگی برای نازل ها پیش نیاید.
در این مقاله سعی نمودیم توضیحات کلی در مورد طراحی تونل های ضد عفونی کننده در جهت مبارزه با کرونا ویروس بپردازیم. اگر سوالات بیشتری در این زمینه داشتید در قسمت دیدگاه ها مطرح نمایید.
در ادامه یکی از پروژه های انجام شده توسط همکاران در یکی دبیرستان های استان یزد را مشاهده می کنید.
#ما کرونا را شکست می دهیم
مقالات مرتبط:
در سال 1386 برای اولین بار در ایران سیستم مه پاش گلخانه را با محاسبات و طراحی دقیق، اجرا نمودیم. پس از مدتی زمینهی کار خود را در حوزههای دام و طیور، صنایع و معادن و مصارف خانگی گسترش دادیم. پس از حدود یک دهه فعالیت، بیش از 2 میلیون مترمربع از گلخانههای کشور را به سیستم مه پاش مجهز و در مجموع بیش از 500 پروژه در داخل و خارج از کشور در زمینههای گوناگون اجرا کردیم. به پشتوانه اعتماد مشتریان، بهبود گستر یزد یکی از بزرگترین واردکنندگان قطعات سیستم مه پاش در ایران میباشد و این قطعات را با برندهایAvid, Vesi, Enomist و BGY عرضه میکند.
© All rights belong to Behbood Gostar Yazd co.